Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Καραμανλή, διώξτους ή παραιτήσου

Μόλις τελείωσε η εκμπομπή "το κουτί της Πανδώρας¨και γράφω σε καθεστώς αγανάκτησης και εκνευρισμού. Αν από τα όσα παρουσίασε η εκπομπή, είναι αλήθεια μόνο τα μισά, θα πρέπει κάποιους να τους δούμε με "πίσσα και πούπουλα". Δεν γίνεται να απομακρύνεις από την κυβέρνηση π.χ. τον Τσιτουρίδη (για πλημέλημα) και να κρατάς τώρα τον Βουλγαράκη, που βγαίνει με θράσος και ισχυρίζεται ότι τα 22 σπίτια του τα έδωσαν ο μπαμπάς του και ο πεθερός του. Αυτοί μήπως τα είχαν από τους δικούς τους μπαμπάδες, ή τα απόκτησαν με τις πλάτες του γιού και γαμπρού τους αντίστοιχα?

Η κατάσταση έχει ξεφύγει, ορισμένοι "τρώνε" σαν να είναι η τελευταία μέρα. Α ρε Μαυρογυαλούρε, πόσο επίκαιρος είσαι / "Φάγαν από τα τσιμέντα, φάγαν από τα μπετά, φάγαν απ΄τα τούβλα, φάγαν, φάγαν, φάγαν..........". Τουλάχιστον αυτός είχε την ευθυξία (τι αστεία που ακούγεται η λέξη) να παραιτηθεί. Το κακό είναι πως στο κόλπο βρίσκονται και άνθρωποι του Θεού, άνθρωποι που είναι ταγμένοι να Τον υπηρετούν. Όταν ο Χριστός μίλησε για χιτώνες, είπε αν έχεις δύο να δίνεις τον ένα και ΟΧΙ να γδύνεις όποιον μπορείς για να αποκτήσεις πενήντα (50).

Από αυτά που άκουσα, μερικά τα ήξερα, άλλα τα φανταζόμουν αλλά και αρκετά δεν χωράνε στο μικρό και ανόητο μυαλουδάκι μου. Εταιρείες υπεράκτιες, αποφάσεις φαντάσματα, συμπτώσεις και συσχετισμοί, οικόπεδα σε εξευτελιστικές τιμές, υπηρεσίες του δημοσίου ενεργούντες ταχύτατα κ.τ.λ. όλα τυλιγμένα με τον μανδύα της νομιμότητας. Σας παρακαλώ θα ήθελα και εγώ ένα παραθαλάσιο με 500 ευρώ το στρέμμα, δεν με πειράζει να είναι πρώτο στην θάλλασσα, ας είναι και δεύτερο. Πάντως τελεταία που ρώτησα τον δικό μου πεθερό (όχι του Βουλγαράκη) μου είπε πως χωράφι 1 στρέμμα σε ορεινή περιοχή μη τουριστική αποκλειστικά για βοσκοτόπι στοιχίζει 1.500 ευρώ. Οπότε λέω να προτιμήσω το παραθαλάσιο, αν έχει μείνει τίποτα από τους φαγάνες και τα τρωκτικά. Και για να αποκτήσω και εγώ ένα μαύρο τζίπ, ενημερώστε με σε ποια μονή θα πρέπει να πάω να μονάσω.

Για να μην ξεχνιόμαστε, τα ίδια έκανε και το ΠΑΣΟΚ (π.χ. υπόθεση Πάχτα - Porto Carras). Μην βγαίνουν κι αυτοί και κάνουν τις παρθένες. Πιστεύω πως Υπεράκτιες και Κυπριακές εταιρείες υπάρχουν παντού, σε όλα τα κόμματα, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Και αυτοί που δεν έχουν, κάνουν τα στραβά μάτια εφόσον βέβαια έχουν συμφέρον άμεσα ή έμμεσα.

Α! και να μην ξεχάσω, για ποιο λόγο οι εκκλησίες και οι μονές απαλλάσονται (όπως και το δημόσιο βέβαια) από τον Φ.Α.Υ. (φόρο αυτόματου υπετιμήματος) για το κέρδος από την πώληση ακινήτων????????????????

Αι σιχτίρ ποια. Πόσα ακόμα θα φάτε ?

Συγχαρητήρια στους συντελεστές της εκπομπής. Παρακαλώ μην σταματήσετε την έρευνα. Θα ήθελα κύριε Καραμανλή να βγείτε ο ίδιος και να απαντήσετε στους δημοσιογράφους της εκπομπής, να μαζέψετε και να παραδώσετε όλα τα στοιχεία στον ελληνικό λαό.


Αλιστράτη Σερρών

Αλιστράτη Σερρών