Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Πως να κάνεις το άσπρο - μαύρο.

Γεια σου ρε Καρβέλα, επαναστάτη.

Κάνεις ότι γουστάρεις, γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων την αστυνομία, οδηγείς περνώντας με κόκκινο χωρίς να νοιάζεσαι, βρίζεις, απειλείς και μαζί με σένα και η (πανέξυπνη κατά τα άλλα) Αννίτα Πάνια και μετά ..................... φταίει η αστυνομία, φταίει ο φωτισμός του δρόμου, φταίει ότι είσαι συνηδειτοποιημένο άτομο που γνωρίζει τα διακαιώματά του, φταίνε όλοι εκτός από εσένα.

'Ακουσα πολλές παπαριές τόσο από τον Καρβέλα και την Πάνια, αλλά και από διάφορους άσχετους (βλέπε κερατού Αλίκη - στιγμιαίο λάθος, βλέπε σχιζοφρενή με το πριόνι, την γυναίκα Μαραντόνα και λοιπά φρούτα).

Και επειδή άκουσα από τον μ@.(συγνώμη ήθελα να πω επαναστάτη)...... Καρβέλα που είπε πως στο εξωτερικό φέρονται καλύτερα, θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι τελικά αυτός την "πήδηξε" με 7.000 ευρώ , στην Ιταλία θα τον σταματούσαν με την βία οι καραμπινιέρι με αυτόματα όπλα χωρίς να νοιάζονται ποιος είναι αυτός που οδηγεί την πολυτελή τζιπάρα και στην Αμερική θα έκανε ένα μήνα κοινωνικό έργο άσχετα αν είναι ο "διάσημος - μη χέσω" Καρβέλας, όπως έκαναν και με πολλούς ποιο διάσημους όπως Ναόμι, Paris Hilton κ.τλ. Θα σε βάζαν κάτω, ΘΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΛΚΟΤΕΣΤ, ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ, ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ 10 ΧΡΟΝΙΑ και δεν θα έλεγες κουβέντα. Και αν σε ξαναπιάνανε για τον ίδιο λόγο, μαύρο φίδι που σε έφαγε.

Για να καταλάβεις κανείς το θράσος του συγκεκριμένου ζευγαριού, ο πρώτος που πήραν στο τηλέφωνο ήταν ο κυνηγός - άγιος - υποστηρικτής των αδυνάτων κύριος Τριανταφυλλόπουλος.

Α ρε Πάνια, και εγώ που έλεγα ότι είσαι τσαμπουκάς - τελικά και εσύ τζάμπα μάγκας είσαι σαν τον σύντροφό σου.

Βρε άντε να χαθείτε.

Αλιστράτη Σερρών

Αλιστράτη Σερρών